Invigning av Jordkulan

Vi är glada för det stora intresset för våra projekt att restaurera jordkulan och tjärdalen. I byn Wargsmåla finns möjligheter att få många natur och kulturupplevelser. Upptäck rester av slaggvarp, tjärdalar, gå en gölrunda eller varför inte vandra gamla kyrkvägen. Kanske vi möts då lovar vi att berätta en sann historia från byn. Alla skrönor som finns om händelser i Wargsmåla betraktar vi som absolut sanning.





lördag 12 december 2020

Det är tyst.

 

Lasse svarar inte längre i sin jaktradio, den är tyst, alldeles för tyst och alldeles för tidigt.


Saknar ditt skratt vid elden, diskussionerna på bänken vid badplatsen Hornet över en kopp kaffe.


2016

Du kom till Wargsmåla första gången i mitten av 60-talet då din far Erik köpte gården och du har sedan dess alltid funnits med där i olika sammanhang, alltid varit med på allt som hände i byn. Din saknad är stor, men minerna finns där som vi ska underhålla genom berättelse, inte minst genom dina pojkar som tagit över straffetpinnen på gården. Vi kommer minnas dig som glad, snäll, humoristisk, kunnig och pålitlig. Vila i frid, du saknas.


1 kommentar:

  1. Så fint skrivet Pelle. Vi är så tacksamma för allt stöd, man kan inte ha bättre grannar/jaktlag än det vi har. Och pappas favorit plats kommer alltid att vara där, i skogen och på bänken. 🙏💖

    SvaraRadera