Invigning av Jordkulan

Vi är glada för det stora intresset för våra projekt att restaurera jordkulan och tjärdalen. I byn Wargsmåla finns möjligheter att få många natur och kulturupplevelser. Upptäck rester av slaggvarp, tjärdalar, gå en gölrunda eller varför inte vandra gamla kyrkvägen. Kanske vi möts då lovar vi att berätta en sann historia från byn. Alla skrönor som finns om händelser i Wargsmåla betraktar vi som absolut sanning.





söndag 2 maj 2010

Liten notis från oss joggare

Vår runda gick Hultebräan runt. Dackeleden till Björnasjö, Kroksjö, Fantgöl, Elvingamålen. I vacker försommar såg vi älg, alces alces, två plus en, fjoringar som nu ska stå på egna ben. Två kom i höjd med Esbjörns norra spets, en straxt innan Fantgöl.

1 kommentar:

  1. Joanna Johansson27 juli 2011 kl. 00:03

    Hej. Vi är familjen Johansson från Nybro. Familjen består av mamma Joanna, pappa Tomas, storasyster Maya och lillasyster Minna. Vi har precis köpt Elvingamålen. Vet ni var det ligger? Vi har tittat på er blogg och sett ert trevliga sommarställe. Det verkar jättemysigt. Vi är nyfikna på sommarfesten den 7:e augusti. Är alla välkomna eller är det bara fiskeföreningens medlemmar? Det vore toppen om du ville höra av dig till oss. Tack på förhand.

    Mvh
    Tomas och Joanna

    joanna.johansson@nybro.se

    SvaraRadera